Glad, stolt och i väldigt, väldigt gott sällskap!

I natt har jag sovit gott. Nu är nomineringsmötena över för min del inför valet 2014 och tillsammans med många andra kloka kandidater står har det blivit bestämt i vilken ordning vi kommer att placeras på listorna inför valet.

I landstinget gick det oerhört bra för mig i provvalet och där har jag också fått förtroendet att stå på första platsen på listan följd av Bo Persson och Jaan Verendel, Nynäshamn. Därefter kommer Stig Sandahl och Eylem Delen.

Också i provvalet till kommunen visade på att jag har ett stort förtroende vilket jag är oerhört tacksam över och kommer göra allt jag kan för att leva upp till. Här på Huddinges lista sattes jag ändå ner till plats 7 vilker jag tycker är kanonplacering då jag hamnar efter flera väldigt duktiga individer som har allt fokus på kommunpolitiken. Vårt kanonkompetenta kommunalråd Malin Danielsson hamnade förtjänstfullt och självklart i toppen följd av  Cem Delen, Vibeke Bildt, Tomas Nimreus Silfveswärd, Amarnda Söderberg, och Bosse Silversvärd. Chris Smith, Sofia Knutsz och sedan Johan Knutz kommer direkt efter mig och jag hoppas, tror och kommer jobba som en iller för att vi alla ska komma in i fullmäktige och kunna fortsätta driva en varm välbehövlig liberal politik i Huddinge.

Nu ser vi fram mot en intensiv valrörelse följd av en ny givande mandatperiod där vi fortsätter göra skillnad. Själv ger jag mig inte innan alla får den vård de behöver, när de behöver den. För mig handlar det om så väl kvantitet i form av en god och snabb tillgång till den vård man behöver så väl som kvalitet; att få bli sedd, bemött och behandlad som den unika individ man är också vid sjukdom (eller när man behöver hjälp och stöd för att undvika sjukdom).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s